Pečený lilek s granátovým jablkem
Lilek omyjeme, osušíme a nakrájíme na kolečka silná asi 0,5 cm. Rozprostřeme na plech vyložený pečicím papírem, který potřeme olivovým olejem. Tím zakápneme i horní stranu lilků. Osolíme, opepříme a pečeme asi 25 minut při teplotě 200 °C.
Zakysanou smetanu smícháme s prolisovaným česnekem a…
Smažené halloumi tyčinky s granátovým jablkem
Sýr halloumi nakrájíme na silnější proužky a obalíme v hladké mouce smíchané s paprikou a pepřem. Obalené tyčinky smažíme ve vyšší vrstvě rozehřátého oleje dozlatova a odkládáme na papírový ubrousek, který vysaje přebytečný tuk. Podáváme se zrníčky granátového jablka, které skvěle doplní chuť sýra…
Zelený čaj
Únava, vyčerpání a málo energie? Zařaďte do jídelníčku potraviny, které vás pořádně nakopnou!
Posttraumatický syndrom dokáže ochromit duši i tělo. Jak se s ním vypořádat?
Ovlivňuje bydlení naše duševní zdraví?
Hodí se tepelné čerpadlo do starého domu?