vegetarián
dietní
bezlepkové
vegan
bez laktózy
Jiný typ
pro děti
raw
rychlovky
těstoviny
luštěniny
maso
ryby
zvěřina
vnitřnosti
gril
hravé vaření
luxusní
alkohol
zavařování
na imunitu
sladké
sladké bez cukru
domácí pekárna
parní hrnec
prasárny
Přílohy
Pečená kořenová zelenina
Ingredience
- petržel: 3 ks
- mrkev: 2 ks
- celer: 1 ks
- červená cibule: 1 ks
- olivový olej: 2 PL
- rozmarýn - snítka: {1}
- sůl
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Pečená kořenová zelenina – recept
Petržel, mrkev a celer oškrábeme a nakrájíme na středně velké kousky, oloupanou cibuli na čtvrtky. Rozehřejeme troubu na 210 - 220 °C. Vezmeme si zapékací mísu a dáme do ní všechnu zeleninu, zalijeme olivovým olejem, osolíme a přidáme snítky rozmarýnu. Vše promícháme a pečeme 40 - 45 minut. Pečená kořenová zelenina musí být při podávání zlatavá a šťavnatá.
vegetarián
dietní
bezlepkové
bez laktózy


Diskuse k receptu: 1 příspěvky.