dietní
ryby
Jiný typ
vegetarián
pro děti
raw
bezlepkové
vegan
rychlovky
těstoviny
luštěniny
bez laktózy
maso
zvěřina
vnitřnosti
gril
hravé vaření
luxusní
alkohol
zavařování
na imunitu
sladké
sladké bez cukru
domácí pekárna
parní hrnec
prasárny
Hlavní jídla
Pečená treska s parmezánovu krustou
Ingredience
- treska: 400 g
- strouhaný parmezán: 1 PL
- kokosová mouka: 1 PL
- mandlové plátky: 1 PL
- toustový chléb: 2 ks
- citronová šťáva: 1 KL
- máslo
- sůl
- pepř
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Pečená treska s parmezánovu krustou - recept
Porce tresky omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a zakápneme citronovou šťávou. Necháme asi 20 minut v ledničce. Toustový chléb rozmixujeme, přidáme kokosovou mouku, nadrcené mandlové plátky a parmezán. Tuto směs lehce namáčkneme na vrchní část tresky.
Tresku položíme do pekáčku vyloženého pečicím papírem, krustu poklademe po celé ploše tenkými plátky másla a pečeme na 200 °C asi 15 minut dozlatova.
Pečená treska s parmezánovu krustou se podává s bramborovou kaší nebo vařenými brambory.
dietní
ryby


Diskuse k receptu: 0 příspěvky.