bez laktózy
maso
těstoviny
Jiný typ
vegetarián
dietní
pro děti
raw
bezlepkové
vegan
rychlovky
luštěniny
ryby
zvěřina
vnitřnosti
gril
hravé vaření
luxusní
alkohol
zavařování
na imunitu
sladké
sladké bez cukru
domácí pekárna
parní hrnec
prasárny
Hlavní jídla
Boloňské špagety s mletým masem
Ingredience
- špagety: 250 g
- mleté maso: 200 g
- cibule: 1 ks
- česnek - stroužky: 2 ks
- mrkev: 1 ks
- celer
- rajče: 1 ks
- červené víno: 60 ml
- sůl
- pepř
- směs sušených italských bylinek
- olej
- parmazán
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Boloňské špagety s mletým masem – recept
Na troše oleje osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme prolisovaný česnek a mleté maso a smažíme dozlatova. K masu přidáme očištěnou a na malé kousky nakrájenou zeleninu, vše podlijeme vínem a trochou vody a pozvolna dusíme asi 20 minut. Masovou směs osolíme, opepříme a ochutíme italskými bylinkami. Zatímco se směs dusí, uvaříme špagety. Vše smícháme dohromady.
Boloňské špagety s mletým masem můžeme na talíři zasypat nastrouhaným parmazánem.
bez laktózy
maso
těstoviny


Diskuse k receptu: 0 příspěvky.