bezlepkové
rychlovky
Jiný typ
vegetarián
dietní
pro děti
raw
vegan
těstoviny
luštěniny
bez laktózy
maso
ryby
zvěřina
vnitřnosti
gril
hravé vaření
luxusní
alkohol
zavařování
na imunitu
sladké
sladké bez cukru
domácí pekárna
parní hrnec
prasárny
Pomazánky
Hermelínová pomazánka
Ingredience
- hermelín: 1 ks
- vejce: 1 ks
- přírodní sýr: 150 g
- šunka: 50 g
- stroužky česneku: 1 ks
- sladká mletá paprika
- sůl
- pepř
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Hermelínová pomazánka – recept
Vejce uvaříme natvrdo, hermelín rozmačkáme vidličkou a promícháme s přírodním sýrem. Vychladlé vejce do pomazánky nastrouháme, přidáme nadrobno nakrájenou šunku, prolisovaný česnek, trochu soli a pepře a podle chuti sladkou papriku.
Hermelínová pomazánka by se měla nechat uležet v lednici asi dvě hodiny. Poté ji můžeme namazat například na jednohubky.
bezlepkové
rychlovky


Diskuse k receptu: 0 příspěvky.