

























Křenová pomazánka
Ingredience
- měkký tvaroh: 130 g
- smetana ke šlehání: 100 ml
- cibule: 1 ks
- čerstvý křen dle chuti
- sůl
- pepř
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Šlehačku ušleháme dotuha, křen očistíme a nastrouháme najemno. Křen smícháme s tvarohem, nadrobno nakrájenou cibulkou a opatrně vmícháme šlehačku. Podle chuti osolíme, opepříme a případně přidáme křen.
Křenová pomazánka se podává s pečivem podle chuti. Výborná bude také s topinkami nebo na jednohubkách.
Vytisknout stránku Stáhnout v PDF
Uzené maso vložíme do studené vody a přivedeme k varu. Vaříme 5 minut, poté vodu slijeme, maso opláchneme a vložíme zpět do hrnce. Znovu zalijeme vodou a vaříme doměkka. Maso nakrájíme na plátky a udržíme v…
Sypké ingredience vysypeme do pekáče a promícháme. Vodu s olejem a medem zvlášť rozšleháme metličkou do řídké pasty. Na pekáči promícháme suchou směs s pastou a pečeme při 100 - 150 ˚C asi 1,5 - 2 hodiny. Při…
DOBRÝ KONTAKT K TÉMATU
POSLEDNÍ KOMENTÁŘE U ČLÁNKŮ
Závislost na cukru je stejně špatná, jako každá jiná závislost na čemkoliv. Jinak - ta hysterie kolem škodlivo...
"25. Runa YR/Wyrd (prázdná runa)" je novodobý koncept. To co tato "runa" reprezentuje, je již obsaženo v runě ...
Každý má "nadpřirozené" schopnosti (telepatie, jasnozřivost, AP atd). Akorát jsou v latentním stavu. V podstat...
Skvělý článek, který připomíná, jak zásadní je prostředí, ve kterém žijeme, pro naše duševní zdraví. Právě v d...
Když jsme řešili vytápění našeho starého domu, tepelné čerpadlo bylo jednou z možností . :) Nakonec jsme šli d...
Houby necháme namočené v hrnci ve studené vodě na asi 20 minut, přivedeme k varu a povaříme 10 minut doměkka.…
Okurku, brambory, vejce, ředkvičky a šunku nakrájíme na kostičky a cibulku nadrobno. Majonézu rozmícháme s mlékem…
Ve vroucí osolené vodě uvaříme těstoviny al dente. Citron oloupeme, očistíme a čistou dužinu nadrobno nakrájíme. V…
Broskve nakrájíme na plátky. Smícháme mouku s kypřícím práškem, přisypeme cukr, přidáme vejce, mléko nebo kefír a…
Diskuse k receptu: 0 příspěvky.