bezlepkové
bez laktózy
ryby
Jiný typ
vegetarián
dietní
pro děti
raw
vegan
rychlovky
těstoviny
luštěniny
maso
zvěřina
vnitřnosti
gril
hravé vaření
luxusní
alkohol
zavařování
na imunitu
sladké
sladké bez cukru
domácí pekárna
parní hrnec
prasárny
Hlavní jídla
Rybí guláš
Ingredience
- čerstvé ryby (kapr, treska, losos,...): 300 g
- menší brambory: 2 ks
- cibule: 1 ks
- stroužky česneku: 1 ks
- slanina: 30 g
- rajčatový protlak: 1 KL
- sladká paprika: 1 PL
- rybí vývar: 250 ml
- červené víno: 40 ml
- petrželka: 1 PL
- sůl
- pepř
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Rybí guláš - recept
Brambory nakrájíme na kostky a dáme vařit zvlášť v osolené vodě doměkka. V hrnci orestujeme slaninu nakrájenou na malé kostičky. Jakmile pustí tuk, přidáme nakrájenou cibuli a pozvolna orestujeme dohněda. Přidáme nadrobno nakrájený česnek, zaprášíme paprikou, vmícháme rajský protlak a na větší kousky nakrájenou rybu. Podlijeme červeným vínem a vývarem, mírně osolíme, opepříme a podusíme doměkka při nízké teplotě.
Rybí guláš nakonec smícháme s petrželkou a uvařenými bramborami.
bezlepkové
bez laktózy
ryby


Diskuse k receptu: 1 příspěvky.