vegetarián
dietní
raw
bezlepkové
rychlovky
Jiný typ
pro děti
vegan
těstoviny
luštěniny
bez laktózy
maso
ryby
zvěřina
vnitřnosti
gril
hravé vaření
luxusní
alkohol
zavařování
na imunitu
sladké
sladké bez cukru
domácí pekárna
parní hrnec
prasárny
Saláty
Salát Caprese s olivami
Ingredience
- mozarella: 2 ks
- rajčata: 4 ks
- černé olivy: 4 PL
- sůl a pepř
- panenský olivový olej: 2 PL
- ocet balsamico: 2 PL
- bazalka
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Salát Caprese - recept
Rajčata omyjeme a nakrájíme na kolečka. Na tenká kolečka nakrájíme i mozarellu, kterou klademe na talíř střídavě s rajčaty, tak aby plátky se překrývaly. Pokapeme olivovým olejem a zalijeme lžicí octa balsamico. Salát Caprese dozdobíme černými olivami, bazalkou a osolíme a opepříme podle chuti.
Salát Caprese podáváme s opečenou bagetkou potřenou bylinkovým máslem.
dietní
raw
bezlepkové
rychlovky


Diskuse k receptu: 0 příspěvky.