bezlepkové
bez laktózy
maso
alkohol
Jiný typ
vegetarián
dietní
pro děti
raw
vegan
rychlovky
těstoviny
luštěniny
ryby
zvěřina
vnitřnosti
gril
hravé vaření
luxusní
zavařování
na imunitu
sladké
sladké bez cukru
domácí pekárna
parní hrnec
prasárny
Hlavní jídla
Hovězí tokáň na víně
Ingredience
- hovězí přední: 300 g
- cibule: 1 ks
- stroužky česneku: 2 ks
- rajský protlak: 2 PL
- olej: 2 PL
- bílé víno: 150 ml
- sůl
- pepř
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce
Hovězí tokáň na víně – recept
Hovězí maso nakrájíme na kostky nebo nudličky. Cibuli nakrájíme na kostičky, osmahneme na oleji, přidáme maso s prolisovaným česnekem a orestujeme. Osolíme, opepříme, přidáme rajský protlak a bílé víno. Dusíme na mírném ohni pod pokličkou asi 2 hodiny do změknutí masa. Hovězí tokáň na víně podáváme s těstovinami nebo rýži.
bezlepkové
bez laktózy
maso
alkohol


Diskuse k receptu: 0 příspěvky.