Diskuse: Hubnutí a přejdídání se

Přidat nový příspěvek
  • Tamara

14:21 8. 9. 2026 0
    Holky, máte nějakou radu, co dělat, když se snažím zhubnout, vždycky to pár dní vydržím, ale pak přijde šílenej hlad a úplně se přejím? Jako fakt mám kolikrát pocit, že mám hlad pořád a nedokážu se toho zbavit. Chvíli držím a pak to stejně nevydržím a sežeru všechno, co vidím Nemáte někdo zkušenost, co vám pomohlo?
    • Linda Pařízková

13:46 10. 9. 2026 0
      Tyjo, úplně tě chápu. Já byla stejnej případ. Pár dní jsem se snažila jíst ukázkově, pak přišel hlad a chutě a večer jsem byla schopná vyjíst půl kuchyně. U mě nakonec docela pomohl aktivátor od It’s My Life. Není to žádná injekce nebo nějakej drastickej spalovač, jsou tam kolagenní peptidy a mně přišlo, že jsem po jídle byla fakt dýl sytá a hlavně jsem neměla furt v hlavě myšlenky typu „co bych si ještě dala“. Za mě fakt funguje.
      • Tamara

13:33 11. 9. 2026 0
        Lindo a jak dlouho už ten aktivátor bereš? Kolik se ti díky tomu podařilo už zhubnout?
        • Linda Pařízková

13:30 12. 9. 2026 0
          Hele, já ho beru zatím relativně krátce, ale už mám dole pět kilo. U mě je ale největší rozdíl v tom, že nemám takovej ten permanentní pocit, že bych pořád něco jedla. Hlavně večer je to o dost lepší a mnohem snáz se mi drží normální porce. Kdyžtak na to mrkni tady https://www.itsmylife.cz/doplnky-stravy/glp-1-activator-peptides-250-g/ Maj to tam docela rozepsaný, jak to funguje.